Kaniner till salu

Årets kullar

Kaninungar kan hämtas från åtta veckors ålder. Priset varierar något beroende på ras, pälsens färgkvalité och teckning och ligger mellan 650-900 kr med stamtavla. En bokningsavgift på 200 kr återbetalas ej om köpet uteblir. Resterande summa betalas vid hämtning.

När kaniner levereras tittar vi tillsammans på framtänder och att det är rätt kön. De kommer också vara kloklippta innan leverans. Alla kaniner som säljs får med sig övergångsfoder, stamtavla eller härstamningsbevis och ett informationsblad.

Sällskapskanin av blandras

En dag smet Vit-tass ut och hälsade på vår lösgående Robin.  Det resulterade i sju små ungar som är födda 6 juni. Ungarna är viltgula men öronen verkar både bli hängande och uppstående. 

Pappa Robin är Fransk Vädur och mamma Vit-Tass kan ni läsa mer om längre ner på sidan. Ungarna beräknas bli mellan 2-4 kg i vuxen ålder.

Dessa ungar säljs med härstamningsbevis till ett pris av 400 kr.

Fransk Vädur

Kull född den 9 april 2020. Pris 800 kr.

Alla ungar är sålda eller stannar hos oss.

Honor

Eds Polly: Viltgul MT (stannar), Eds Ronja: Viltgul MT (såld), Eds Ragny: Viltgul MT. (såld), Eds Rita: Viltgul (stannar), Eds Ruby: Viltgul (såld),Eds Roxy: Viltgul (såld)

Hanar

Eds Rufus: Viltgul MT (såld), Eds Rolf: Viltgul (såld), Eds Ralf: Viltgul (såld)

Sachsengold

Kull född den 10 april 2020

Alla Laranjas bebisar är härligt rödorange och i denna kull blev alla små tjejer! Två finns fortfarande till salu från augusti. Pris 650 kr.

Honor:

Eds Lana (till salu i augusti), Eds Leja (till salu i augusti), Eds Lilly (såld) och Eds Luna (såld)

Det är inte alltid så lätt att fotografera de små bebbarna...

Vi vill också ha en egen familj

Vuxna kaniner

Ibland blir inte alla ungar sålda och ibland vill vi förnya avelsarbetet.  Vi har då vuxna kaniner till salu. Fördelen med att köpa en vuxen kanin är att man slipper tonårsperioden och den färdiga personligheten har kommit fram. Vi kan helt enkelt berätta mer om varje kanin eftersom alla har sina egna egenskaper.

Vit-tass

Just nu är Vit-tass ute på foder med sin kull. Hon är åter hos oss från augusti.

Här har ni en av de snällaste små kaniner vi träffat. Hon är ensam kvar efter att syskonen hittat egna familjer. Hon är född i augusti 2019.

Eftersom Vit-tass är en "hoppsan-blandning" så kan hon inte få stamtavla eller ställas ut. Däremot har hon en väldigt fin härstamning då båda föräldrarna är renrasiga, dock inte av samma ras... därav "hoppsan".

Pappa Bob är Sachsengold och mamma Flipp är gul-svart japantecknad holländare. Två raser som är lika till storleken och väger ca 2,5 kg i vuxenvikt.

Ni får en underbar sällskapskanin som även kan bli bra på hoppning. Pris 400 kr.


 

© Copyright Eds Kaniner